Notícies

Com evitar el Síndrome del Treballador Cremat o "burnout"?

28/09/2023

Després d'haver estat en un núvol màgic on l'esgotament del dia a dia semblava pràcticament un somni llunyà i on la falta de somni resultava ser completament inimaginable, arriba a tornar a la rutina de treball. Desitjant així, que arribi el cap de setmana per a poder descansar.


Llegir més

Projecte DIGA'M

21/07/2023

Com ja sabeu aquest curs hem iniciat un nou projecte anomenat “DIGA’M” dirigit a tots els nens i nenes que necessiten potenciar les habilitats lingüístiques, l'estimulació del llenguatge i la comunicació, tant expressiva com comprensiva. Es duu a terme des de la perspectiva de la logopèdia, ja qu...


Llegir més

La síndrome postvacances. Consells per a evitar-ho

06/07/2023

Després d'uns dies de vacances en els quals hem gaudit de la família, els amics, el relax o la platja, és molt freqüent que algunes persones se sentin tristes o irritables i arribin a experimentar falta de concentració o d'apetit, entre altres, amb la volta a la rutina i la incorporació al tre...


Llegir més

Els propòsits d'any nou

16/01/2023

És important que anem analitzant les nostres vides, veient quins camins estem recorrent, cap a on volem anar, si estem fent el que realment ens agrada, etc. per això, fer un balanç quan estem acabant l’any ens permet reflexionar sobre les nostres vides i ser agents actius d’elles.


Llegir més

El Nadal i el nostre estat d'ànim

23/12/2022

Ja arriba Nadal i és una època de l'any que té molt pes en el nostre estat d'ànim, degut a diversos factors que depenen de la situació emocional en la qual es trobi cadascú. Per una banda, està la gent que adora el Nadal perquè és una època que et r...


Llegir més
1 2 3 ... 6

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris