Serveis

Reeducació i Tècniques d’estudi

Què és la reeducació?

És un procés psicoeducatiu que està específicament orientat a alumnes de qualsevol nivell d'estudis i de qualsevol edat. Aquestes intervencions són personalitzades i estan relacionades amb la conducta davant les tasques escolars. Les eines pròpies de la reeducació poden implementar-quan hi ha alguna dificultat específica de l'aprenentatge, però, aquestes tècniques també poden ser de gran utilitat per a potenciar el rendiment escolar de qualsevol alumne.

Diferència entre Reeducació i Reforç Escolar

La reeducació, a diferència del reforç escolar, no se centra únicament i exclusivament en l'exercici acadèmic, sinó que també intervé en els factors emocionals i conductuals. Fomenta una millora de l'autonomia, autoestima, de la percepció d'autoeficàcia, de la motivació i d'aquells comportaments i hàbits que faciliten una adequada rutina d'estudi o treball. Al seu torn, la reeducació promou la disminució o eliminació d'aquelles conductes que interfereixen o dificulten l'acompliment i motivació per l'estudi.

Tècniques d'estudi

A molts estudiants els costa organitzar-se les tasques educatives, tenen dificultats per planificar la seva agenda o preparar-se per a un examen o exposició oral i els resultats que s'obtenen no són els que ells esperen, tot i el seu esforç. També hi ha pares que els resulta complicat ajudar i ensenyar als seus fills a estudiar, per això, realitzar un taller o intervenció que promogui utilitzar tècniques d'estudi pot ajudar a millorar el seu rendiment, les seves qualificacions i prevenir problemes futurs.
Les habilitats i tècniques d'estudi ajuden a millorar aquests aspectes a qualsevol persona que estigui en un període de formació, amb l'objectiu de millorar l'habilitat per estudiar i aconseguir hàbits eficaços.


Com ho fem en G.A.P?

Els nostres professionals de l'educació i la psicologia, guiaran i acompanyaran els alumnes en aquest procés, per millorar el seu rendiment a través de l'ensenyament de diferents mètodes. Preparem als estudiants per a futurs reptes acadèmics i personals donant-los pautes i informació sobre com, quan i on els resultarà més fàcil realitzar el seu estudi. A més, oferim dinàmiques tant individuals com grupals on l'objectiu principal és gaudir mentre aprenem a estudiar. En G.A.P creiem que la motivació és essencial per adquirir uns hàbits d'estudi eficaços i obtenir resultats satisfactoris tant a nivell acadèmic com personal.

Compartir

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris