Serveis

Assessoria i formació en centres educatius

El nostre equip

El nostre equip està conformat per especialistes en diversos àmbits de l'educació i la salut. Comptem amb experts en psicologia, logopèdia, psicopedagogia, neurociències i nutrició. 

La nostra experiència

Els professionals que integren el nostre equip han estat convidats a impartir seminaris i tallers en llars d'infants, col·legis, centres cívics, congressos internacionals i esdeveniments acadèmics. Els membres del nostre equip també han publicat articles sobre psicologia i desenvolupament infantil en revistes científiques reconegudes internacionalment. Com a exemple, podem esmentar a la Revista de Psicopatologia i Salut mental de l'infant i l'adolescent, Molecular Neurobiology, Revista Redes, Salut mental...

El nostre mètode

Oferim serveis que s'ajustin a les demandes de cada centre. Treballem conjuntament amb mares, pares i educadors per contribuir al desenvolupament integral de les famílies.

Assessoria i formació

Les nostres xerrades i tallers tenen com a objectiu enfortir les habilitats de les famílies i educadors per respondre amb èxit als reptes que sorgeixen durant el procés de criança. A través del treball en petits grups creem espais de trobada entre famílies i professionals en els que es puguin resoldre dubtes i inquietuds sobre el desenvolupament i la salut dels fills.

Tallers per a educadors

Neurodesenvolupament infantil

Relaxació i mindfulness

Neuroeducació

Entrenament en gestió de l'estrès

Promoció del benestar emocional en la infància

Xerrades per a mares i pares

Parella i criança

Afecte, límits i rebequeries: la balança educativa

Adquisició del llenguatge i la parla en els nostres petits

Disciplina positiva: Eines per a mares i pares

Paternitat activa: Criar també és cosa d'homes

La importància del joc en la infància

Bases per a una alimentació saludable

Noves tecnologies

L'art d'educar

Comunicació assertiva en la parella

Com millorar la son dels fills i superar les pors

Hàbits en els nens: dormir, menjar i altres

Educant sense càstigs

→ Cervell infantil: tot el que has de saber per cuidar-lo i estimular-lo

Xerrades i tallers personalizats

No has trobat el que buscaves?

Volem saber més sobre els objectius i necessitats del teu centre educiatiu. Envia'ns un correu electrònic a [email protected] amb els detalls de la xerrada o taller que t'agradaria organitzar. El nostre equip de professionals prepararà una proposta que s'ajusti al que necessites.

Demana informació

Demana informació sense cost i sense compromís. Ens posarem en contacte amb tu per resoldre tots els teus dubtes. Pregunta per les nostres promocions per a llars d'infants. Estarem encantats d'atendre't!

Compartir

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris