Serveis

Psicologia

Què és la Teràpia Psicològica?

Al llarg de les nostres vides la majoria de persones experimentem malestar o travessem situacions difícils per a les que necessitem ajuda.

Els problemes psicològics són cada vegada més freqüents en la nostra societat i cada vegada som més conscients de la importància d'assistir a teràpia per resoldre'ls ràpida i eficaçment.

Quan algú va a teràpia, es tracta de veure quines emocions, pensaments i comportaments estan influint en el seu problema, per intentar ajudar a la persona a canviar-los.

La finalitat de la teràpia psicològica i la tasca del psicòleg és guiar la persona en aquest procés de canvi per aconseguir el seu benestar personal.

Com és?

En les primeres sessions de teràpia, el psicòleg tracta d'identificar, avaluar i comprendre el problema. A continuació, s'inicia el tractament. La teràpia finalitza amb alguna sessió per a la prevenció de possibles problemes que puguin sorgir en el futur.

En la teràpia, també la persona en tractament pren un paper actiu en el seu canvi, ja que es tracta de traslladar l'après en consulta a la vida quotidiana.

La Teràpia Psicològica al G.A.P.

Al G.A.P. treballem des d'una corrent holística que complementem amb eines de diversos models per adaptar-nos al màxim a cada pacient.

Des de l'inici de la teràpia establim una relació de confiança i respecte entre terapeuta i pacient. Entre altres coses, expliquem a la persona tots els aspectes relacionats amb el seu problema i les tècniques que emprarem. Igualment, veiem què necessita el pacient perque estigui tranquil, segur i confortable.

El nostre fort en Teràpia Psicològica: la total adaptació i personalització

En teràpia psicològica s'utilitzen diversitat d'eines i tècniques. En G.A.P. Psicologia ens sentim orgullosos de saber triar les eines i tècniques més útils i convenients per a cada persona i situació de forma totalment individualitzada, des del principi de la nostra relació.

Aquesta personalització i flexibilitat fan de G.A.P. i de les nostres teràpies psicològiques un mètode únic i especial. Ens acomodem a la persona i a les condicions, no al contrari. Així aconseguim crear un entorn de confiança. Un entorn en el qual la persona se sent còmoda i segura perquè posem en marxa tots els mecanismes disponibles per ajudar-la.

Serveis que oferim a G.A.P. Psicologia:

Oferim sessions individuals, teràpia de parella i teràpia familiar. Tanmateix atenem a nens, adolescents, adults i tercera edat. T’ajudem en:

- Trastorns de l’estat d’ànim: ansietat, depressió i estrès.

- Dols i pèrdues

- Trastorns alimentaris

- Trastorns de la conducta

- Trastorns de la personalitat

- Sexualitat

- Trastorns adaptatius

- Trastorns de l’aprenentatge

Compartir

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris