Serveis

Logopèdia

Logopèdia Infantil

No sempre és fàcil aprendre a parlar. De vegades requereix de l'ajuda d'un logopeda infantil que ajudi al nen a resoldre les seves dificultats de comunicació i prevenir problemes futurs amb el llenguatge.

Com ajuda una logopeda?

A través d'exercicis de logopèdia infantil (de pronunciació, expressió i comprensió) el professional ajuda el nen a millorar la seva habilitat per parlar i expressar-se a nivell oral i escrit.

En què pot ajudar la Logopèdia?

Des de la logopèdia es pretén prevenir, avaluar, diagnosticar i tractar les patologies de la parla i del llenguatge oral i escrit (tant en comprensió com en expressió), amb la finalitat que aquestes dificultats no interfereixin en el desenvolupament dels infants.

La logopèdia tracta d'eliminar, pal·liar o millorar els trastorns del llenguatge i l'audició. Són molts els trastorns que poden aparèixer durant la infància. Els més comuns són les dislàlies, quequesa i dislèxia, entre d'altres.

Si creus que el teu fill pot tenir algun problema de llenguatge, d'audició o de lectoescriptura no dubtis a demanar informació sobre el nostre servei de logopèdia infantil. T'orientem en els passos a seguir.

La Logopèdia a G.A.P.

Al G.A.P. tenim l'objectiu de donar els serveis més complerts per a tot tipus de problemàtiques relacionades amb la psicologia.

Pel que fa als nens tenim en compte que, si aquests problemes no són intervinguts de forma adequada, poden dificultar el procés d'aprenentatge infantil i tenir conseqüències, no només escolars, sinó també emocionals i psicològiques.

No podem oblidar que el llenguatge és la principal via d'informació que posseïm.

Pel què a la logopèdia es refereix, el nostre objectiu des de G.A.P. és intervenir, mitjançant un tractament individualitzat i basat en les característiques del nen, en qualsevol dificultat que pugui sorgir i reeducar els aspectes del llenguatge alterats.

Àrees de treball de Logopèdia a G.A.P.

Oferim sessions individuals i grupals tant a nens com adults. Tanmateix fem sessions d’estimulació cognitiva (memòria, llenguatge, càlcul…) a adults i a la tercera edat. T’ajudem en:

- Alteracions de la parla : dislàlies, disglòssies (llaví leporí, fre lingual curt, paladar ogival etc.), disfèmia o tartamudesa i retard de parla. 

- Alteracions del llenguatge: retard del llenguatge i Trastorn Específic del Llenguatge (TEL).

- Trastorns específics de l’aprenentatge: retard en la lectoescriptura, dislèxia, disgrafia, disortografia i dificultats matemàtiques.

- Alteracions de la veu: disfonies per alteracions orgàniques, congènites i funcionals (nòduls i pòlips).

- Alteracions orofacials: reeducació de la respiració i deglució atípica/disfuncional

- Trastorns adquirits del llenguatge per lesió neurològica: afàsies, afàsia infantil adquirida, disàrtria, dislèxies adquirides i agrafia.

Compartir

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris