Serveis

Suport Escolar

Suport escolar

El teu fill sembla estar desmotivat a l'escola? T'han dit a l'escola que podria fer molt més del que fa? Arriba a casa i li costa molta estona seure a fer els deures? S'asseu durant hores, s'esforça, però tot i així els resultats no són bons? Sembla no comprendre el que llegeix?

Motivació a l'Estudi

Al G.A.P. us ajudem a saber què passa. Potser no hi ha cap dificultat i estigui desmotivat. O pot ser que sí que hi sigui i aleshores hàgim d'ajudar-vos a trobar-la, per això comptem amb diferents professionals que atenen diferents problemàtiques, treballant conjuntament per aconseguir l'objectiu de que tot millori.

Què és el Suport Escolar? Definició

El suport escolar és un servei que serveix per reforçar els coneixements apresos a l'escola i prevenir dificultats futures. El professional ajuda al nen o l'adolescent a reforçar les destreses o conceptes amb els que tingui dificultats, amb l'objectiu de millorar el seu rendiment escolar.

Objectius del Suport Escolar

a) Ajudar el nen o l'adolescent a millorar el seu hàbit d'estudi i el seu rendiment escolar.

b) Resoldre les dificultats que puguin sorgir a l'hora d'estudiar.

c) Ajudar els nens amb dificultats d'aprenentatge a aconseguir un estudi més eficaç.

d) Fomentar una orientació cap a l'estudi més positiva i aconseguir més motivació cap a l'estudi.

La Motivació a l'Estudi

"Estudiar m'avorreix" "No em puc concentrar" "No em ve de gust fer els deures" ... Et sonen aquestes frases?

Des de petits ens ensenyen que cal treure bones notes. Però estudiar no és una tasca fàcil. És important estar motivats a l'estudi, perquè ho farem molts anys i com més ens agradi, més eficientment ho farem. És una llàstima que ens esforcem durant dies i no aconseguim el que ens proposem. Una de les conseqüències és que perdem les ganes per allò que abans tant desitjàvem.

No és mandra. Que ningú et convenci d'això. Si ho penses, no et preocupis, tenim maneres de saber què és el que està passant. I el millor de tot: pot canviar i us podem ajudar.

Quan portem un temps igual, els resultats no són bons i el nen o adolescent no vol estudiar, fem servir els càstigs per intentar que tot canviï. Si el teu fill està desmotivat, castigar no servirà de res.

Compartir

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris