Serveis

Massatges Relaxants y/o descontracturants

MASSATGE RELAXANT CORPORAL

Es tracta d’un massatge que busca la RELAXACIÓ GLOBAL DEL COS I LA MENT, posant més atenció en aquelles zones que ho necessitin.

Es realitza amb oli d’ametlles i olis essencials naturals, de forma personalitzada.

El recorregut és de peus a cap, passant per les cames, l’esquena, els braços i les mans, les espatlles, el coll i, finalment, el cap i la cara.

Durant la sessió, aniràs deixant anar el teu cos i els teus pensaments i sentiràs com els teus músculs es relaxen i deixen bona part de la tensió enrere. Es tracta d’una experiència per i per a tu, en que et deixes cuidar i termines en un estat de relaxació total.

DURADA
60 minuts 

TARIFA
→ 35€/sessió
→ Bono unipersonal: 3 sessions per 90€
→ Bono familiar (familiars de primer grau): 5 sessions per 150€s 

 

MASSATGE CRANI-FACIAL ENERGÈTIC

Tots sobrecarreguem la nostra ment, cos i ànima i necessitem temps per a nosaltres mateixos, per parar, respirar, deixar de pensar, de tensar el nostre cos ... I aquest massatge està pensat precisament per això.

L'objectiu és permetre l'alliberament de l'estancament energètic de la persona mitjançant un massatge personalitzat a les zones amb més tensió del nostre cos. Sempre mantenint-nos neutres i en el nostre propi centre energètic per poder reequilibrar el de l'usuari.

Primer es pregunta si és al·lèrgic / a o reactiu / a a alguna cosa, ja que s'utilitzen olis. L'habitual és utilitzar un oli d'ametlles com a base i unes gotes de l'oli essencial que la persona esculli per l'olfacte, d'entre 3 opcions. Sempre testaremos primer amb una gota en el seu avantbraç per assegurar-nos que no hi hagi reaccions cutànies.

El ritme, la velocitat i la pressió també dependran de la persona en qüestió, del que demani el seu cos i la seva energia.

El massatge és principalment en cap, cara, coll i espatlles, tot i que també es realitza en braços, mans i peus. Aquestes solen ser les zones amb més càrrega energètica i tensió. De fet, a través de la cara expressem les nostres emocions.

Se segueix un sistema de desbloqueig energètic, en el qual cada fase depèn d'una qualitat particular d'energia. Relaxant aquest sistema i les zones esmentades anteriorment, s'obre un procés curatiu en si mateix, en el qual poden anar aflorant patrons i es poden anar treballant en cada sessió.

Qui senzillament vulgui relaxar-se i alliberar tensió en tots els sentits, sense buscar una teràpia en això, també pot gaudir d'aquest massatge.

Els olis utilitzats faciliten aquest procés gràcies als seus principis actius i aromes, que influeixen directament en el nostre sistema nerviós.

Durant la sessió sents com millora la fluïdesa de la teva energia, com l'activitat mental va minvant ... i entres en un estat de relaxació profunda. Millorant així el teu estat emocional, la capacitat de gestionar les teves emocions i la reparació del son durant la nit.

DURADA
60 minuts 

TARIFA
→ 40€/sessió
→ Bono unipersonal: 3 sessions per 105€
→ Bono familiar (familiars de primer grau): 5 sessions per 175€

Compartir

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris