Tallers

Taller de Constel·lacions Familiars

Taller de Constel·lacions Familiars

Coneixeràs de manera ràpida que està succeint en la teva vida i per on has de començar a treballar a nivell personal.

Què són les constel·lacions?

Les constel·lacions sistèmiques constitueixen un recurs molt efectiu per resoldre situacions conflictives entre parelles, dificultats amb els fills, pares, col·laboradors, equips de treball en empreses i també per tractar problemes de salut física.

A través d'una constel·lació, generalment en una sola sessió, es poden revelar les dinàmiques i desordres ocults que produeixen un conflicte, una malaltia o un malestar específic. Aquest mètode fenomenològic va ser desenvolupat per Bert Hellinger, un terapeuta d'origen alemany. En les seves anàlisis, Hellinger va considerar que els individus són elements que formen part de sistemes més amplis i complexos, com la família o una organització. Seguint en aquesta línia, és important que els conflictes o bloquejos que presenta una persona siguin analitzats dins el context en què s'han originat per poder trobar la solució dels mateixos.

A través de les constel·lacions sistèmiques es poden obtenir comprensions profundes sobre les dinàmiques ocultes que influeixen en les interaccions de cada persona. Aquest enfocament fa possible que els obstacles d'una persona puguin ser desbloquejats i amb això afavorir el seu funcionament harmònic en els diferents sistemes i contextos en què es desenvolupa. Aquest estat d'equilibri és conegut com "salut sistèmica".

És molt important triar un constel·lador que sigui capaç de transmetre respecte i benestar. La Marta Munuera s'ha format amb prestigiosos constel·ladors sistèmics com David Solá Mestres, Montse Costa i Canals, José Miguel Dóniz, Jorge Pla, Bernardo Armes i Luana Sevirio. Durant la realització de les constel·lacions sistèmiques la Marta Munuera transmet la seva filosofia i estil de treball.

En aquest enfocament es considera que el cos de la persona és el lloc en el qual és possible arribar a una veritable transformació, ja que en el cos és on s'integra la consciència de la imatge interior i on es pot aconseguir que les dinàmiques puguin tornar a fluir de forma natural i sense obstacles.

 

Durant el procés de constel·lacions et pots implicar a 3 nivells:

1. Com a client exposant un assumpte personal que vulguis solucionar...

2. Com a representant on et poses al servei del client representant a algun membre de la seva família.

3. Com a participant observador, ajudant amb les energies durant el transcurs de la constel·lació.

 

Com es realitza la constel·lació familiar?

A continuació el constelador, el que dirigeix la dinàmica, fa que la persona exposi el seu problema, després tria a les persones que representaran la família actual o d'origen. Els va col·locant i els demana que es moguin o actuïn d'acord a les energies que percebin mentre estan interpretant el paper. El constelador va orientant (movent de lloc) a través dels quals expressen els representants, ajudant-los amb frases sanadores. Se sol acabar incloent al client i demanant-li que ocupi el seu lloc perquè participi d'aquesta nova imatge guaridora de la família.

 

Què pots treballar en una constel·lació?

- Problemes en l'àmbit familiar

- Relacions de parella, relacions amb els fills, germans

- Relació amb el teu treball

- Dols no resolts, pèrdues

- Depressió, ansietat, addiccions

- Situacions negatives que es repeteixen en la teva vida

- Dificultats per trobar el teu camí, etc.

 

Què ens distingeix de la resta?

Si vols ser client, és a dir, vols constel·lar algun problema específic que tinguis, tens l'oportunitat de parlar amb Marta (consteladora familiar) en privat, en sessió individual per aclarir quin és el teu demanda i per recollir tota la informació necessària perquè la teva constel·lació sigui el més confidencial possible.
Aquesta sessió sol durar uns 45 minuts.

També, una vegada realitzada la constel·lació, t'oferim sessions de seguiment del procés que s'hagi posat en marxa arran de la constel·lació. Aquestes sessions suposen un acompanyament en el camí a reordenar tot allò del que t'has adonat. Aquestes sessions tenen un preu apart i es pacten en la consteladora una cop realitzada la constel·lació.

 

Properes Dates: 6 - Juliol - 2024 10:00h - 14:00h 

Preu com a client (constel·lar un problema): 70 €

Preu com a representant: 15 €

Lloc de realització: C/ Vila i vila 31- 33 Baixos, Barcelona 

Més informació: 615.33.67.44

Compartir

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris