Centre

Psicòloga i Psicopedagoga

Andrea Gonzálvez

Psicòloga col·legiada (30661) i Màster en Psicopedagogia.

Vaig graduar-me a la facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona (UB) i estic finalitzant el màster de Psicopedagogia a la facultat d’Educació de la UB. A més, m’agrada continuar aprenent i formar-me més específicament sobre els trastorns del neurodesenvolupament i dificultats d’aprenentatge, com la dislèxia o el TDAH.

Tant per la meva trajectòria acadèmica com professional, tinc especial interès per la branca socioeducativa i la meva especialitat és la franja infantojuvenil. En la societat actual s’estimula molt als joves perquè es formin i estudiïn, però alguns tenen dificultats d’aprenentatge o mancances per poder gestionar certes situacions que comporten més implicació psicològica. Per això, és important orientar-los i dotar-los de les eines i estratègies necessàries, i alguns infants i adolescents requereixen una ajuda extra per saber afrontar millor aquestes circumstàncies i/o aprenentatges.

M’agrada treballar en comunitat, fomentant la comunicació i la implicació entre els agents que acompanyen els processos emocionals i d’aprenentatge de les persones. També tinc coneixements en l’àmbit de l’avaluació i el diagnòstic de trastorns relacionats amb l’aprenentatge per a poder conèixer i esbrinar cada cas en concret i poder treballar i adaptar una intervenció més personalitzada, en funció de les necessitats de cada persona.

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris