Centre

Logopeda i educadora infantil

Berta Bonastre

Soc logopeda i educadora infantil.

Vaig estudiar a la facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport a Blanquerna. Actualment, estic col·legiada al col·legi de logopedes de Catalunya.

M'agrada molt estar al corrent de qualsevol de les patologies, trastorns o dificultats que engloba el món de la logopèdia. Gaudeixo amb la meva professió, veient com nens/es i adolescents progressen i em transmeten l'esforç i satisfacció.

Al llarg de la meva trajectòria laboral i acadèmica m'he anat especialitzant amb la logopèdia infantil. En l'actualitat, em dedico a ajudar nens/es i adolescents amb diversos trastorns del llenguatge, la parla, la deglució i de l'aprenentatge. En l'àmbit clínic i en l'àmbit educatiu tant ordinari com especial. A més a més, també ofereixo sessions a la Llar d'infants Rialla, individualitzades i personalitzades a les necessitats de cada nen/a, a raó de fomentar i estimular el llenguatge i/o parla.

 

Núm. col·legiada: 08-4838

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris