Centre

Osteòpata estructural, cranial i visceral

Clementina Giorgetti

“Mens sana en corpore sano”

Que la meva aportació al món sigui positiva i sanadora sempre va ser la major motivació. Em vaig apassionar per l’Osteopatia pel seu enfocament holístic, tant a nivell de les interrelacions físiques que mantenen en perfecte equilibri i funcionament el cos, com en la triada de cos-ment i ànima, que contempla cada pacient en tota la seva complexitat i harmonia. Vaig començar formant-me en quiromassatge, per tal d’anar coneixent el cos i l’art del tacte. Després vaig aprofundir en els meus estudis durant 5 anys, profunditzant en l’Osteopatia estructural, cranial i visceral, amb la finalitat d’aportar un tractament més mirat i individualitzat a les necessitats de cada persona. El moviment és vida, i com osteòpata busco retornar al cos la seva fluïdesa i força innata.

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris