Centre

Psicòleg

Fernando López Armenta

Psicoterapeuta individual i Mestre en Neurociències.

Al llarg de la meva trajectòria professional he exercit en el camp de la psicoteràpia individual amb enfocament psicodinàmic tant amb adults, adolescents i infants. Des de la meva línia de treball és possible aprofundir en l'enteniment de la conducta per identificar solucions eficaces que impactin de forma positiva en el benestar de les persones. Alguns dels motius de consulta més freqüents en la meva pràctica privada són: ansietat, trastorns de personalitat, trastorns de conducta, dificultats d'adaptació, conflictes interpersonals, etc.

Durant la meva formació com a psicòleg i neurocientífic he realitzat diferents estades de recerca sobre Neurodesenvolupament infantil (Universitat François-Rabelais, França), Malalties neuropsiquiàtriques (Hospital General de Mèxic) i Neurobiologia del comportament (Parc de la Recerca Biomèdica de Barcelona, ​​Espanya).

A més de la meva feina com a psicoterapeuta, freqüentment escric articles sobre neurociències, benestar i salut mental, alguns dels quals han estat publicats en revistes reconegudes internacionalment per la seva rellevància científica. En els següents enllaços és possible consultar alguns d'ells:

Idiomes d'atenció: Castellà i anglès

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris