Centre

Psicòleg

Fernando López Armenta

Psicòleg

Llicenciat en Psicologia Clínica i Mestre en Neurociències.

Al llarg de la seva trajectòria acadèmica, ha realitzat diversos estudis i formacions a Espanya (Universitat de Barcelona), Mèxic (Institut Politècnic Nacional), França (Université François-Rabelais) i Regne Unit (King's College London).


És especialista en Trastorns del Neurodesenvolupament, tant en població adulta com en població infantojuvenil (Trastorn per Dèficit d'Atenció/Hiperactivitat, Trastorns de l'Espectre Autista, etc.). Fernando també té àmplia experiència en l'abordatge d'altres deterioraments en la salut mental que sovint s'observen en aquests casos, com ara trastorns d'ansietat, símptomes depressius, conducta disruptiva, comportaments addictius, problemes de parella, fòbia social, deterioraments en les relacions interpersonals, dificultats en el control de la impulsivitat, alteracions en la regulació emocional, baixa autoestima, etc.

Amb més de 10 anys d'experiència professional, el Fernando treballa amb un enfocament de salut integral que posa èmfasi en la correlació entre el benestar emocional, l'adopció d'hàbits saludables, les relacions interpersonals i l'entorn. De manera paral·lela, Fernando també col·labora com a consultor extern amb diferents organitzacions públiques i privades en el desenvolupament de projectes de salut mental comunitària.

Fernando és autor de més de 10 articles científics publicats a revistes especialitzades
en salut mental i també és coautor del llibre “Autisme i Paternitat”, publicat el 2022.

Psicòleg Col. 32407

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris