Centre

Psicòleg infantojuvenil

Carles Vives Maulini

Psicòleg col.legiat (25793) i Màster en Psicologia General Sanitària.

La branca que més m'entusiasma de la Psicologia és la sanitària, aquella en la que els psicòlegs i psicòlogues podem i debem aportar el nostre coneixement, experiència i esforç amb l'objectiu d'avaluar i tractar aquelles esferes o àmbits de la persona que precisa i/o desitja millorar. 

A més, tinc especial orientació vers la franja infantojuvenil, tant per formació com per experiència. Els nens i nenes i adolescents són adults en potència que, en qualitat de persones de ple dret (i certs deures), a vegades també precisen d'un servei d'ajuda psicològica per tal de fer front a les diferents tribulacions que ens porta el dia a dia. Irritabilitat, desobediència, depressió, falta d'atenció, addiccions, poca tolerància a la frustració, habilitats socials,... i totes aquelles circumstàncies que els poden limitar, són objecte de treball per tal de millorar la seva qualitat de vida.

També tinc experiència en l'avaluació de trastorns relacionats amb l'aprenentatge i altres de caràcter emocional implicats també en l'àmbit educatiu, que permeten establir un diagnòstic i punt de partida per a reconduir certes situacions de l'escolaritat gràcies a la participació activa dels diferents agents (mestres, logopedes, psicòlegs...).

 

 

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris