Centre

Psicòloga

Vanessa Fandiño

Psicóloga (núm. col. 15817) amb habilitació sanitària.

Hi ha moments a la vida que es sobre passen, ens bloquegen i no ens permeten avançar. En aquests moments, l'ajuda d'un professional por ser clau per curar ferides, evolucionar i créixer a nivell personal.

Porto anys acompanyant a persones en processos de dol, ansietat, depressió, creixement personal, autoestima, gestió emocional, processos de divorci i separació i dependència emocional.

Treballo de d'una visió integradora, on les tècniques que utilitzo varien en funció de les necessitats de cada persona.

 

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris