Centre

Administrador d'empreses, Terapeuta Gestalt, Constel·lador Familiar i Coach Sistèmic

Miguel Roca Lara

Tinc una experiències de més de 20 anys  com a director d’una important Companyia Multinacional, he participat en la contractació, el desenvolupament, i construcció d’equips multidisciplinaris per a diferents marques en diversos països i continents.

Avui dia considero que la desmotivació dels equips, els conflictes entre les diverses àries d’una empresa, els bloquejos entre caps i subordinats, les triangulacions de poder entre diversos membres d’una organització, els desacords entre els treballadors i qualsevol altre obstacle que impedeixi la consecució dels bons resultats i els objectius marcats per les empreses, en moltes ocasions estan ocults sota dinàmiques i patrons de funcionament que només surten a la llum a través del treball subconscient.

Mitjançant la meva experiència personal i professional, avui em dedico a assessorar empreses en més de 10 països d’Amèrica Llatina, així com també a l’acompanyament de pacients en teràpia individual i de parella, combinant tècniques gestàltiques, sistèmiques i caracterials de cada individu.

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris