Centre

Logopeda i instructora de yoga

Marta Linares

El meu nom és Marta Linares i soc graduada en Logopèdia. 

Fa anys vaig començar a formar-me com a instructora en Ashtanga Yoga i, actualment, soc mestra en aquest àmbit.

Porto anys investigant sobre els beneficis de la relaxació i la meditació del yoga i buscant la manera d'unir aquestes teràpies per realitzar una rehabilitació integrativa dins de la logopèdia.

Rehabilito i acompanyo a persones en el procés de canvi, m'agrada connectar i conèixer al pacient de tal manera que siguin ells mateixos els que, a través de la relaxació, la respiració i la meditació siguin conscients dels seus punts dèbils i, així, poder-los reforçar conjuntament.

Actualment segueixo formant-me en tots els àmbits anomenats anteriorment amb l'objectiu d'aconseguir que, tant els meus pacients com jo, creixem de forma conjunta.

Col. nº 08-4410

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris