Centre

Terapeuta floral

Begoña Alías García

Formada en Teràpia Floral per el Richard Katz i la Patricia Kamisky (USA), el Julián Barnard (Anglaterra), i el Ian White (Austràlia).

Tècnic superior en Naturopatia. Practitioner en Teràpia Floral per la Flower Essence Society de Nevada (Califòrnia).

Formada a l'Institut d'Educació Continua de la Universitat Pompeu Fabra (Curs La Mort: Aprendre a Viure i Ajudar a Morir).

Des de 1996 és formadora en Teràpia Floral dels sistemes Bach, Fes i Bush, així com a terapeuta floral de llarga experiència clínica.

Ha estat ponent en nombrosos congressos nacionals i internacionals sobre Teràpia Floral a (Cuba, Mèxic, Barcelona, ​​Madrid i Benalmádena), i ha impartit i imparteix cursos de Formació i tallers d'Aprofundiment en Teràpia Floral a (Barcelona, ​​Girona, Lleida, València, Bilbao, Tarragona (tant al centre de Neus Esmel com a la Universitat Rovira i Virgili) in Santiago de Compostel·la.

Té la Formació en Biorresonància Quàntica SCIO des del 2011.

És co-directora del Centre Gaia de Teràpia Floral de Barcelona, ​​des que va obrir el 1999.

Ha escrit articles per a revistes del sector i participat en programes de ràdio aportant el seu enfocament professional a la temàtica floral.

El centre Gaia que co-dirigeix, està reconegut directament per la Fes de Califòrnia per donar la Formació a Espanya i poder accedir al Practittioner.

Demana la teva cita

Posem a la vostra disposició assessorament psicològic puntual per via telefònica, presencial o online. Pots omplir el següent formulari, el qual és totalment confidencial i serà dirigit a un professional del nostre equip.

En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Responsable: María Isabel Roldan Andrade - CIF: 38090658J Dir. Postal: C/ Vila I Vila Nº 31-33 Bajos, 08004 Barcelona

FINALITAT

Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa.

LEGITIMACIÓ

El seu consentiment

DESTINATARIS

Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta.

DRETS

Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).

INFORMACIÓ ADDICIONAL

Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

C/ Vila i Vilà, 31-33, 08004 - Barcelona      Ubicació i horaris